WirelessCar är världsledande på telematik-lösningar för bilar och kommersiella fordon. De erbjuder lösningar över hela världen och har ett stort antal skarpa kunder som använder deras egenutvecklade tjänsteplattform för att administrera olika typer av fordon som entreprenadmaskiner, personbilar, lastbilar, etc.

Vi har arbetat med WirelessCar under en flera år och hjälpt dem med utveckling av grafiska gränssnitt för deras tjänster. Vi har gillat projekten som ofta har varit utmanande och spännande att göra tillsammans med teamen på WirelessCar.

Nyligen påbörjade vi en strategisk diskussion kring hur deras nästa steg i kommunikationen med marknaden skulle utformas. Vi har då fokuserat mycket på att lyfta fram deras position som den ledande kunskapsaktören som har verkligt skarpa kundcases. Genom att arbeta med en bloggbaserad webbplats på WordPress-plattformen gör vi det möjligt för dem att enkelt ta in fler blogg-författare som kan bidra med innehåll. Det är också enkelt för dem att lägga in material medan de är på resande fot. När de sedan arbetar konsekvent med att lägga in nytt material och finnas med i andra sociala medier, kommer Google snart att uppmärksamma deras ledande roll inom deras branschområde.

Vi önskar hela gänget på WirelessCar lycka till med webbplatsen – www.wirelesscar.com !!!

  • CEO

Jag brinner för content marketing och vad det kan göra för våra kunder - speciellt inom B2B-marknadsföring. Sedan är det även grymt spännande att få använda de senaste trenderna och teknikerna för att ta fram verksamhetsnära applikationer och tjänster som löser våra kunders problem och behov. Det som jag tycker är roligast är att leverera till våra kunder och få höra att de är supernöjda och har fått mycket nytta av det vi gjort. Den känslan strävar vi efter vid varje leverans. 0705-53 21 32 | erik.ekholm@skapa.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *