Nu har vi lanserat Agenturföretagens nya webbplats. Vi har tagit fram en helt ny form och upplägg för deras kommunikation. Utifrån en webbstrategi där de kommer att vara mer transparenta och bjuda på information och nyheter i sina branschområden, har vi tagit fram en modern webbplats som de kommer att kunna växa i framöver.

Aktuellt material med bloggar

Agenturföretagens medarbetare kan nu enkelt arbeta med bloggar i form av artiklar och annan aktuell information. Webbplatsen är gjord för att återspegla Agenturföretagens nuvarande roll på marknaden. De är en modern och aktiv partner för medlemsföretagen och stödjer dem i medlemmarnas arbete att utveckla sina affärer. Bland annat så ordnar de ett antal olika branschmässor som är oerhört populära.

Webbplatsen innehåller funktioner för att kunna kommentera innehållet och även att prenumerera via RSS. Den är också helt anpassad för att kunna samverka med sociala medier. Vi har byggt webbplatsen med WordPress som publiceringsplattform för att dels göra den så enkel som möjligt att underhålla, men också så att den blir väldigt tillgänglig för Google. Webbplatsen finns på både svenska och engelska. Gå gärna in och titta på den på www.agenturforetagen.se.

  • CEO

Jag brinner för content marketing och vad det kan göra för våra kunder - speciellt inom B2B-marknadsföring. Sedan är det även grymt spännande att få använda de senaste trenderna och teknikerna för att ta fram verksamhetsnära applikationer och tjänster som löser våra kunders problem och behov. Det som jag tycker är roligast är att leverera till våra kunder och få höra att de är supernöjda och har fått mycket nytta av det vi gjort. Den känslan strävar vi efter vid varje leverans. 0705-53 21 32 | erik.ekholm@skapa.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *