Vad gör sociala medier för din konkurrenskraft, ditt varumärke och kundernas lojalitet? Hur organiserar ni er internt och planerar ert arbete med webben? Välkommen att delta i en heldagskurs i intern och extern kommunikation med sociala medier och webbaserade verktyg. Kursen ger dig kunskaper om det nya medielandskapet och om de möjligheter och utmaningar som finns när du vill få fram ditt budskap. Skapa och Incentive är arrangörer.

Sociala medier har gett oss helt nya förutsättningar att formulera ett budskap, både internt och externt. Men transparensen som webbaserad kommunikation medför kräver ett nytt förhållningssätt och nya kunskaper för att nå fram. Samtidigt vet vi att framtidens vinnande företag är de som är starka på kommunikation i rätt kanaler.

Tid, plats, agenda och anmälan

Utbildningen kommer att genomföras i Göteborg den 15 April på Världskulturmuseet. Förmiddagspasset pågår mellan 09.00-12.00 (ankomst och kaffe från 08.30) och eftermiddagspasset mellan klockan 13.00 och 16.00. Pris för heldagskurs är 4000 kr/pers ex moms. Pris för halvdagskurs 2500 kr/pers ex moms. Fika och lunch ingår i priset. Antalet platser är begränsat så anmäl dig och dina kollegor direkt!. Du väljer själv om du vill gå halvdag eller heldag.

Förmiddagspasset: ökad konkurrenskraft och affärsnytta med sociala media internt

Alla pratar om sociala medier, men väldigt få nämner hur stor affärsnytta det ger att använda sociala medier i din interna kommunikation. Nu vill vi dela med oss av vår kunskap. När du kommer ut från halvdagskursen har du verktyg och kunskap för att börja införa nya tankesätt i din organisation och kan börja kommunicera högeffektivt internt. Agenda under förmiddagen:

 • Hur fungerar sociala media (Enterprise 2.0 ) internt?
 • ROI, fördelar, hotbilder, roller.
 • Verktyg och kunskap för att börja införa nya tankesätt hos dina medarbetare.

Eftermiddagspasset: hitta drivkraften och bli bäst med webbstrategier, planering och sökmotoroptimering

Dagens webbkommunikation utgår från två mycket viktiga faktorer: den strategiska planen och sökmotorernas betydelse. Under eftermiddagen ger vi dig kunskap och verktyg för att börja arbeta inom följande områden:

 • Vilka är de grundläggande reglerna i den moderna marknadskommunikationen?
 • Varför behöver ditt företag en webbstrategi?
 • Hur du arbetar fram strategier för webb
 • Planera för ditt webbinnehåll
 • Hur hänger marknadskommunikation, reklam och inbound marketing ihop?
 • Hur du arbetar med inbound marketing för att generera relevant trafik
 • Innehåll och kanaler som ger dig bra SEO i Google och YouTube

Dagen bjuder på inslag som ger dig nya förhållningssätt till hur du bygger upp relationer och affärer. Ämnena och diskussionerna är anpassade efter dig som vill arbeta på ett modernt sätt med fokus på mätbara resultat. Utbildningen passar utmärkt för dig som är VD, informationschef, informatör, personalchef, marknadsförare eller infomaster.  Har du frågor? Kontakta gärna gustav@incentivelive.com eller sofia.bjorsander@skapa.se.

Gå till anmälningsformuläret!

 • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *