Ekosystemet för smart online kommunikation

Sociala medier och ekosystemet

Nästa vecka, onsdagen den 21:e mars, är det dags för vårt andra Skapa & Friends-seminarium – “Ekosystemet för smart online kommunikation”. Vid första tillfället i februari avhandlade vi ämnet “Strategi för smart online kommunikation” och befann oss på ett ganska övergripande plan. Träffen blev mycket lyckad och responsen över vår förväntan.

Under detta seminarium kommer vi till en början gå ner på kanal-nivå och titta närmare på några av de många sociala medierna som finns idag. Vi kommer separera medierna för att se vad de har att erbjuda var för sig. Sen tar vi ett kliv tillbaka igen och ser på vikten av att samordna kommunikationen i de olika sociala medierna, för att låta de verka i samförstånd. Detta är vad vi brukar kalla för “ekosystemet”.

Unik möjlighet till kunskap och nätverkande

Vår förhoppning är naturligtvis att du lämnar våra träffar med bredare kunskap kring hur du kan hjälpa ditt företag att lyckas bättre med er kommunikation på webben. Samtidigt hoppas vi kunna skapa en varm atmosfär, där du, vi och de andra deltagarna kan mötas och utbyta erfarenheter i all enkelhet.

Skapa & Friends innebär en unik möjlighet för dig att ta del av de hemligheter och sanningar som finns kring PR, marknadsföring och kommunikation på webben och i de sociala medierna. De innebär även en möjlighet för dig att öppet och kravlöst möta personerna bakom Skapa och tillsammans med oss diskutera kring alla de utmaningar som “modern” marknadsföring faktiskt innebär.

Passa på att anmäla dig och kollegorna till seminariet nästa vecka! Vi har ett reserverat antal platser, därför får den gamla devisen “Först till kvarn” gälla. Här hittar du anmälningsformuläret.

Vi ses på onsdag!

Såhär trevligt hade vi på det förra seminariet!
  • Webbredaktör

Caisa Lintunen arbetade hos Skapa som webbredaktör en tid, hon har nu slutat hos oss men hennes artiklar finns fortfarande kvar att läsa på vår sajt. Vill du komma i kontakt med någon på Skapa klicka här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *