Skapa och Mindroute bjuder på frukostseminarium med webbtrender i fokus!

Företag blir allt mer medvetna om Internets roll som beslutspåverkare – och hur det kan påverka din försäljning. Därför är det viktigt att du prioriterar din webbnärvaro och ger dina kunder, bokstavligen talat, vad de söker. Låt oss visa dig hur och varför!

Vad? Inspirerande trendseminarium med webben och andra digitala media i fokus.
När? 20 november klockan 08.00. Registrering och kaffe från 07.45. Vi är färdiga vid 10.00.
Var? Världskulturmuseet i Göteborg. Karta.

Dagens agenda:

Och vad gör vi med webben då…?

Erik Ekholm, webbstrateg och VD på Skapa med mångårig erfarenhet låter dig inspireras av de senaste trenderna, tankarna och strategierna när det gäller de digitala kanalerna. Läs mer…

Do the wiki and blog dance

Rickard Hansson från Incentive håller en workshopliknande föreläsning om wikis och bloggar innanför brandväggarna. Hur kan ni tjäna på affärsområdet som kallas Enterprise 2.0? Hur sparar ni tid? Rickard blir er guide.

Läs gärna mer om agendan på www.trendseminarium.se

Varför detta seminarium passar just dig

Vi bjuder in dig som har en ledande roll på ditt företag.

Ta gärna med dig någon av dina kollegor till seminariet. Vi bjuder på frukost, inspirerande föredrag och affärsutvecklande idéer. Våra tidigare seminarier har varit mycket populära och vi ser gärna att du är en av de som besöker oss den här gången.

Besök www.trendseminarium.se för att göra anmälan och tipsa dina vänner med chans att vinna den senaste iPod Nanon! Där kan du också läsa mer om samarbetet mellan Skapa och Mindroute.

Du kan också anmäla dig genom att ringa 031-30 111 55 eller e-posta sofia.bjorsander@skapa.se

Trendseminariet är kostnadsfritt , men en avgift på 475 kr utfaller om du som anmäld inte kommer utan att avanmäla dig innan seminariet.

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *