Spännande projekt för systemutvecklare hos Skapa

Varierande och spännande arbetsuppgifter för dig som är systemutvecklare

Gillar du att bygga smarta systemlösningar för stora, internationellt verksamma, kunder? Gillar du att ingå som en viktig kugge i ett företag som har många spännande projekt? Gillar du tanken på att skapa affärsnytta genom att utveckla smarta webbtjänster baserat på underliggande affärssystem? Om du svarar ja på någon, eller några av dessa frågor, är du kanske rätt person för oss på Skapa. Och Skapa är nästa steg för dig!

Om tjänsten

Hos oss får du arbeta med en nära kundkontakt och med stort eget ansvar. Du är delaktig i hela utvecklingsprocessen från idé-arbetet i samband med införsäljning, till planering och genomförande, till förvaltning och vidareutveckling.

Du kommer att ha en variation i olika typer av projekt. Framför allt handlar det om utveckling av olika typer av kundanpassade webbaserade system i .NET, men även funktioner på webbplatser utvecklade med olika CMS (WordPress, etc.), utveckling av appar för iPhone, iPad (iOS) och Android samt olika lösningar för kopplingar mellan webbaserade tjänster och sociala medier.

Vi arbetar agilt och med fokus på slutresultatet vilket gör utvecklingsprocessen mycket givande för dig. Närheten till kunderna i projekten gör att du snabbt bygger givande relationer med kontaktpersonerna.

Vi arbetar inte med uthyrning av vår personal som resurs-förstärkning ute hos kund. Vi skapar bästa förutsättningarna för att leverera lösningar med världsklass till våra kunder, genom att hålla projekten i arbetsgrupper hos oss i våra härliga lokaler centralt i Göteborg.

Du får gärna kika på videon här nedan, där jag presenterar tjänsten:

Du som söker tjänsten har:

  • 1-2 års erfarenhet inom utveckling av smarta systemlösningar.
  • Mycket goda kunskaper i .NET och SQL Server.
  • En förmåga att lyssna på en kunds beskrivning av sina behov och omsätta det i användbara och smarta lösningar.
  • Ett brinnande intresse för systemutveckling!

Skapa erbjuder dig:

En skön arbetsplats där du blir en del av vårt gäng av duktiga medarbetare. Skapas ägare är delaktiga i Skapa, och därför är vägen från idé till handling inte lång. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Därför har vi samma eller bättre förmåner som större företag, exempelvis pensionssparande, sjukvårdsförsäkring, träningsbidrag, etc. Du väljer självklart din egen arbetsutrustning som du kan använda både här på Skapa och hemma. Du får arbeta i härliga lokaler centralt i Göteborg.

Du kommer in i ett stabilt företag med lång historik, långa kundrelationer med stora internationellt verksamma kunder. Det ger dig stora möjligheter att utvecklas ihop med Skapa.

Om Skapa

Läs gärna mer om oss på www.skapa.se. Du kan se bilder från vårt kontor på https://www.flickr.com/photos/skapa eller titta på några av våra videospå https://www.youtube.com/skapavideo för att få en känsla för vilka vi är. Läs mer om hur vi ser på systemutveckling här på Skapa på vår sida om våra tjänster inom systemutveckling.

Din ansökan

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande! Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev! Tjänsten söker du genom att maila mig på erik.ekholm@skapa.se.

Har du frågor om tjänsten, kontakta mig: Erik Ekholm 031-3011151, erik.ekholm@skapa.se

[youtube width=”500″ height=”284″]https://www.youtube.com/watch?v=Fac1lnDbj0s[/youtube]
  • CEO

Jag brinner för content marketing och vad det kan göra för våra kunder - speciellt inom B2B-marknadsföring. Sedan är det även grymt spännande att få använda de senaste trenderna och teknikerna för att ta fram verksamhetsnära applikationer och tjänster som löser våra kunders problem och behov. Det som jag tycker är roligast är att leverera till våra kunder och få höra att de är supernöjda och har fått mycket nytta av det vi gjort. Den känslan strävar vi efter vid varje leverans. 0705-53 21 32 | erik.ekholm@skapa.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *