Jag pratade just med vår kund Colourhouse. Colourhouse är en av Europas främsta trendföretag med dels strategiska konsult-tjänster inom trendanalyser och dels produkter för olika typer av trendprognoser och designinspiration. De har också agenturerna för olika färgsystem som används av bl.a. modebranschen – Scotdic och Pantone.

Colourhouse var glada för deras trafik på webbplatsen hade mer än fördubblats idag. Frida Fahrman hade varit på besök och skrivit om sina positiva upplevelser av Colourhouse på sin blogg på metrobloggen.se.

Jag tycker att det är kul att se ett så konkret exempel på hur blogginlägg faktiskt driver trafik. Sannolikt kommer också Googles bild av colourhouse.se att förbättras av länkarna från Fridas blogg.

  • CEO

Jag brinner för content marketing och vad det kan göra för våra kunder - speciellt inom B2B-marknadsföring. Sedan är det även grymt spännande att få använda de senaste trenderna och teknikerna för att ta fram verksamhetsnära applikationer och tjänster som löser våra kunders problem och behov. Det som jag tycker är roligast är att leverera till våra kunder och få höra att de är supernöjda och har fått mycket nytta av det vi gjort. Den känslan strävar vi efter vid varje leverans. 0705-53 21 32 | erik.ekholm@skapa.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *