Ska vi ta en wi-fika och surfantisera?

Som copywriter tycker jag att ord är något av det roligaste som finns. Särkilt nya ord som är användbara och gör språket mer nyanserat – eller bara är helt och hållet påhittade! Du har väl inte missat Språktidningens fantastiska ordkalender? Varje dag fram till jul presenteras ett nytt ord som borde finnas i svenskan. Här kommer några av mina favoriter hittills.

Vi lever i en ditaliserad värld

Skapa håller vi på med digital kommunikation och content marketing. Det finns inga som helst tvivel om att vi lever i en digitaliserad värld. Därför tycker jag att de här orden som på ett yppeligt sätt speglar den samtid vi lever i är särkilt roliga.

Ord med hög igenkänningsfaktor

Här kommer några personliga favoritord med hög igenkänningsfaktor som i alla fall får mig att dra på smilbanden! Vem har inte utfört ett tålamord eller haft en pälskling? Och jag är säker på att många av er monstruerat eller planterat en varsågodling.

Vilket ord är din favoriter? Berätta i kommentarsfältet! Och har du frågor kring digital kommunikation, content marketing eller copywriting är du naturligtvis välkommen att kontaka oss på Skapa. Vi hjälper dig gärna.

 

 

 

 

  • Copywriter

Ett riktigt bra text berör människor och får dem att agera. Som copywriter hjälper jag er ta fram ett relevant innehåll, synliggöra det i digitala medier och väcka känslor hos er målgrupp. Med ett brinnande intresse för språk, kommunikation och reklam ser jag fram emot att hjälpa er nå ut med ert budskap.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *