Är du också extremt beroende av Outlook i ditt arbete och din kommunikation? Tycker du också att det ibland upplevs lite rörigt, långsamt och krångligt? Trots att det är ett strategiskt viktigt verktyg, har inte mycket hänt med Outlook när det gäller användarvänlighet och nya funktioner.

Nu har Xobni kommit! Äntligen hittar du snabbt personer OCH kopplad information till dem, utan att du först måste ha lagt till dem som kontaktkort i Outlook. Via ett litet diagram ser när på dygnet personen sannolikt är tillgänglig för e-mail-kommunikation, du ser vilka personer som finns i kontaktens nätverk, hur många mail ni har skickat er emellan, du ser snabbt vilka filer ni har mailat er emellan, och självklart får du snabbt fram även fram telefonnummer.

Xobni använder teknik från web 2.0 för att snabbt få fram information. Om du ställer markören på ett mail i Outlook ser du direkt statistik på avsändaren. Du ser exempelvis om det är person som alltid skickar mail till dig, men som du aldrig skickar till. Xobni ger dig också en ranking på kontakterna.

Med en knapptryckning gör Xobni snabbt ett utkast på ett mail med dina lediga tider i din Outlook-kalender. Mottagaren är den kontakt som du stod på.

Bill Gates har sagt att Xobni är “the next generation in social networking.” Det ryktas att Xobni-grundarna har tackat nej till ett bud på 20 miljoner US dollar från Microsoft.

Jag kan verkligen rekommendera dig som kör Outlook 2003 eller 2007 att testa det. Kanske passar det inte alla, men jag fick i alla fall en riktig Wow-upplevelse!

Här kan du ta del av vad Bill Gates sa om Xobni:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Mr5zOxG7wbU&feature=related[/youtube]

Här är en minut kort introduktion till Xobni:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CYwNhyvCmuo[/youtube]

Här är några länkar:

Xobnis webbplats

NY Times om Xobni

Wikipedia om Xobni

  • CEO

Jag brinner för content marketing och vad det kan göra för våra kunder - speciellt inom B2B-marknadsföring. Sedan är det även grymt spännande att få använda de senaste trenderna och teknikerna för att ta fram verksamhetsnära applikationer och tjänster som löser våra kunders problem och behov. Det som jag tycker är roligast är att leverera till våra kunder och få höra att de är supernöjda och har fått mycket nytta av det vi gjort. Den känslan strävar vi efter vid varje leverans. 0705-53 21 32 | erik.ekholm@skapa.se

Artikeln har 1 kommentarer

  1. Gustav Svara

    Ja, det är riktigt bra, ibland hittar man sig själv rotande i statistiken bara för att det är kul. Inte så mycket annan statistik jag säger det om 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *