Responsiv design av Råda rum's nya webbplats

Modern lättnavigerad webbplats

Företag

Råda Rum drivs av Råda församling som är en församling i Svenska kyrkan. Deras byggnad är en mötesplats för alla människor oavsett åsikter, religion eller nationalitet.

Uppdrag

I samband med att en grafisk profil togs fram för Råda Rum behövdes även ett ansikte på nätet träda fram. En webbplats där besökaren kan finna information om kommande och avslutade event, möjlighet att boka konferenslokaler, middagar och läsa mer om Råda rums verksamhet.

Lösning

Vi tog först fram en sido- och innehållsstruktur och arbetade sedan fram en design och layout som följer den grafiska profilen. Därefter utvecklade vi webbplatsen och alla dess funktioner. Parallellt med utvecklingen applicerades den grafiska looken och kunden kunde samtidigt arbeta fram innehållet i systemet, innan själva lanseringen.

Resultat

Vi har levererat en modern och enkelnavigerande webbplats till Råda Rum. Den attraherar Råda Rums målgrupp och hjälper till att marknadsföra deras utbud av tjänster.

Kundcitat:

Skapa var en värdefull samarbetspartner i framtagandet av vår nya hemsida till Råda Rum, både när det gäller kreativa idéer och själva konstruktionen av sidan. Vi är mycket nöjda med samarbetet!

 Här hittar ni Råda Rum på nätet

Är du intresserad av en liknande lösning? Kontakta Erik Ekholm på 031-30 111 50 eller maila erik.ekholm@skapa.se så berättar han mer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *