Ny modern och responsiv webbshop för ökad försäljning

  • Ökad försäljning via nätet
  • Enklare köp för kunden
  • Utförlig statistik
  • Modern och framtidssäkrad
  • Systemutveckling
  • Struktur
  • Design
  • e-handelslösning

Företag

Colourhouse erbjuder professionella redskap för design- och produktutveckling till den skandinaviska marknaden. De har en samlad kompetens inom färgkommunikation, trendanalys, designrådgivning och arrangemang av internationella seminarier. Colourhouse har fler än 2 500 företagskunder, primärt i Skandinavien.

Uppdrag

Skapa har en lång relation med Colourhouse ända sedan 1996 och har genom åren haft tät kommunikation och utfört flera projekt i form av bl.a. webbsajter, nyhetsbrev, systemlösningar och webbdesign. I vårt senaste uppdrag fick vi uppgiften att skapa en webbplats som dels skulle öka försäljningen och dels effektivisera administrationen hos Colourhouse.

Lösning

Vi skapade en responsiv (mobilanpassad) design som är inbjudande och lättnavigerad för besökarna. Mycket av produktfakta, kunder och orderinformation hanteras helt automatiskt via en integration med Colourhouse:s affärssystem. Alla ordrar som kommer in skickas direkt in i affärssystemet. En attraktiv responsiv design med tydliga navigeringssätt implementerades i ehandelssystemet NopCommerce.

Resultat

En ny webbshop i en modernare design som är robust och framtidssäkrad. Den är responsiv och anpassad för att klara av alla olika skärmstorlekar. Den har enkel navigering och smarta filtreringsfunktioner som gör det möjligt för besökaren/kunden att enkelt hitta rätt produkt utan onödiga klick. Framför allt är det nu en fröjd att administrerar hela webshoppen och dess produkter och kunder samtidigt som de får full insikt i statistiken. De kan nu pinpointa sidor och produkter via utförlig statistik från Google Analytics och sedan följa upp detta för att arbeta med marknadsföringen på ett effektivt sätt.

Här hittar ni Colorhouse webbshop

Är du intresserad av liknande lösningar? Kontakta Erik Ekholm på 031-30 111 51 eller maila erik.ekholm@skapa.se så berättar han mer.

Är du intresserad av liknande lösningar? Kontakta Erik Ekholm på 031-30 111 50 eller maila erik.ekholm@skapa.se så berättar han mer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *