“En av de viktigaste trenderna inom sök är YouTube. Det är den näst populäraste sökmotorn i världen” Detta tunga uttalande kommer från Greg Jarboe (President & Co-Founder SEO-PR), och även författare till boken YouTube and Video Marketing: An Hour a Day.

En förkortad version av vad Greg talar om i  filmen nedan.

TouTube är känt för den stora massan genom roliga filmer med söta katter och barn, och visst dessa filmer kan få en viral spridning men lockar oftast bara till engångstittare. För att bli riktigt framgångsrik på YouTube räcker det inte med att skicka upp en film, varje minut laddas det upp 20 timmar film och för att kunna slåss om tittarna och få dem att återvända till din kanal bör du bland annat ha en serie med intressanta filmer, vara aktiv på YouTube och alltid ladda upp optimerade filmer.

Hör gärna av dig om du vill ha hjälp med att skapa din egen YouTube-kanal, eller har några spännande idéer med inslag av media som du vill förverkliga.

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *