Välkommen på en inspirerande och kunskapsmättad utbildning om YouTube som marknadskanal.

Det första tillfället nu den 20/5 är nu fulltecknat. Välkommen att höra av dig, så kan vi planera in en utbildning till lite längre fram.

På allmän begäran erbjuder vi nu våra kunder och nyhetsbrevsprenumeranter en utbildning med YouTube i fokus!  Vi berättar om YouTube som publiceringskanal för film, som sökmotor och som socialt media. Vi kommer att ge dig både konsument och business-to-business perspektivet av YouTube och  metoder och idéer för hur du skall arbeta på bästa sätt med kanalen.

Vi kommer att gå igenom vad man bör tänka på för att maximera möjligheten till viral spridning. Vi kommer att titta på YouTube som en viktig funktion för att skapa sökmotoroptimering av din webbplats. Vi kommer att köra några övningar också. Men framför allt kanske vi vill inspirera dig till att komma igång och använda världens näst största sökmotor på ett effektivt och affärsutvecklande sätt!

Antalet platser är begränsat, så anmäl dig och dina kollegor så snart som möjligt! Vi bjuder på frukost!

Tid, plats och anmälan – OBS tillfället den 20/5 är fulltecknat!

Datum: Torsdagen den 20 maj
Tid: kl 08.00-11.00. Vi börjar med frukost 08.00-08.30!
Plats:Skapas kontor på Odinsgatan 10 i centrala Göteborg.
Anmälan: Anmälan sker via formuläret nedan! Ange vilka kollegor du vill att vi skall tipsa om utbildningen.
Kostnad: 1.800 SEK exklusive moms.

Följ oss gärna via vår Fanpage på Facebook, via vår Twitter-kanal samt på vår YouTube-kanal.

Skapa har lång erfarenhet av online marknadsföring och kommunikation. Vi hjälper kunder med strategier för online kommunikation, utveckling av webbplatser och sociala media. Har du frågor om oss eller utbildningen så kontakta gärna Erik Ekholm på nummer 031-30 111 51 eller e-posta erik.ekholm@skapa.se.

Välkomna!

  • CEO

Jag brinner för content marketing och vad det kan göra för våra kunder - speciellt inom B2B-marknadsföring. Sedan är det även grymt spännande att få använda de senaste trenderna och teknikerna för att ta fram verksamhetsnära applikationer och tjänster som löser våra kunders problem och behov. Det som jag tycker är roligast är att leverera till våra kunder och få höra att de är supernöjda och har fått mycket nytta av det vi gjort. Den känslan strävar vi efter vid varje leverans. 0705-53 21 32 | erik.ekholm@skapa.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *