Webcoast 2012 – Knytkonferens och mingelfest

Det är mycket på gång i Göteborg just nu. I skrivande stund är Mediedagarna i full rullning på Svenska Mässan och nästa vecka drar för andra året i rad den västkustska knytkonferensen Webcoast igång med gäster från hela landet. I dagarna tre kommer där deltagarna fördjupa sig i vad de finner mest intressant: digital kommunikation och webb.

Deltagarstyrda aktiviteter

På fredag om en vecka drar alltså knytkonferensen Webcoast igång med dunder och brak. Begreppet “knytkonferens” myntades under förra årets tillställning och syftar på det engelska uttrycket “unconference”, som är en deltagarstyrd konferensform. Det är alltså deltagarna själva som sitter på makten att styra över konferensens innehåll. Efter tycke och smak får därmed den som känner sig manad friheten att hålla i seminarier, föreläsningar och debatter kring det gemensamma intresset: webben.

Naturligtvis kommer även Skapa ha en representant på plats för att hänga med i de spännande aktiviteterna på Webcoast och i år blir det ingen mindre än jag som får privilegiet.

Det jag ser fram emot mest är att få träffa ett fantastiskt gäng med människor och tal del av deras kunskaper, åsikter och tankar kring digital kommunikation och webb, samtidigt som jag förstås hoppas på att kunna bidra med ett eget perspektiv.

Häng med på Webcoast du också!

Under dagarna eventet äger rum (16-18 mars) kommer jag twittra och facebooka hej vilt om vad som händer och de ämnen jag stöter på, vilket ger även dig som missat att köpa biljett chansen att hänga med i aktiviteterna och minglet däremellan.

Om du inte redan följer oss hittar du oss här:

Skapas Facebook
Skapas Twitter

Följ även min privata Twitter för att tal del av uppladdningen inför eventet och mina övriga tankar och funderingar.

Ses vi inte på Webcoast så ses vi i flödet. Trevlig helg! / Caisa

  • Webbredaktör

Caisa Lintunen arbetade hos Skapa som webbredaktör en tid, hon har nu slutat hos oss men hennes artiklar finns fortfarande kvar att läsa på vår sajt. Vill du komma i kontakt med någon på Skapa klicka här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *