Vi på skapa förespråkar de enkla vägarna när det kommer till SEO och Inbound Marketing. Genom att skapa genuint, intressant och attraherande innehåll skapar man den bästa grunden för att skapa inlänkar och synlighet i sökmotorernas organiska resultat.

Stefan Jansson på Bloggjakt.se har ett intressant exempel på ett företag som går stick i stäv med Googles rekommendationer. Som Stefans inlägg poängterar uppmanar Google sidskapare att inte delta i länkfarmsverksamhet. Trots detta finns det alltså företagsom chansar och skapar skript som ska gynna placeringen i sökresultatet.

Vad som är viktigt att tänka på  är att när ett sådant knep upptäcks och tas om hand av Google kan ens sida rasa i sökresultatet.

Sträva alltså efter att vara så ärlig och uppriktig som möjligt i ditt innehåll. Låt innehållet skapa trafik och intresse för din webbplats.

Läs hela inlägget om Vågad SEO på Bloggjakt.se

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *