Innan vi rekommenderar teknik tar vi alltid reda på ditt företags behov och mål med projektet vid en inledande analys. Den teknik som skall användas är den som bäst tillgodoser dina affärsmässiga behov och den skall hjälpa oss nå det definierade målet.

Det resultat som kommer fram i våra analys kan vi sedan realisera för dig, antingen med egna eller externa resurser. Det vi fokuserar på är att ge dig bäst resultat och affärsnytta och ingenting annat.

Efter elva år i branchen har vi stor erfarenhet av olika branscher, marknads- och säljorganisationer. Vi har också full koll på tekniska utvecklingsmiljöer. Skapas systemutvecklare är seniora i branchen och levererar alltid resultat i framkant – både kreativt och tekniskt. För oss är tekniken mycket viktig. För dig som kund skall teknikval vara sekundärt – det är det synliga och funktionsmässiga resultatet som räknas.

För att kunna tillgodose våra kunders behov utvecklar vi bland annat i Microsoft Sharepoint (MOSS), Microsoft Content Management Server (MS-CMS), .Net eller förser dig med CMS från Dynamicweb, Lemoon m fl.

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *