Vad betyder MVC för en systemutvecklare i Göteborg?

Svarar du mödravårdscentralen kanske du ändå kan vara aktuell för oss, men det bygger i så fall på att du är en grym programmerare. Om du svarar model-view-controller så har du antagligen en hel del koll.

Vi söker nu dig som har arbetat några år med systemutveckling och skulle vilja ta ett steg vidare. Skapa är ett högt specialiserat företag där vi tar fram olika typer av webbaserade lösningar för företag. Vi jobbar i ett tight team där vi sätter trivsel och trygghet högt, för att vi vet att det är det som ger långsiktig effektivitet. Med våra långa kundrelationer med kunder som ABB, Volvo Penta, Eka Chemicals, Ramirent, etc., så är vi också måna om att kunna ha långa relationer med våra medarbetare. Därför månar vi oss mycket om vårt team och vill att vår nya systemutvecklare ska trivas och producera projekt med världsklass!

Läs gärna mer på vår sida där vi beskriver mer om vem vi vill ha som nästa systemutvecklare i vårt gäng!

Läs mer om hur vi ser på systemutveckling här på Skapa på vår sida om våra tjänster inom systemutveckling.

Här kan du få en bild av hur vi har det på Skapa vid ett av våra fredags-frukostmöten:

[youtube width=”500″ height=”284″]https://www.youtube.com/watch?v=qGq6ivI9oFk[/youtube]
  • CEO

Jag brinner för content marketing och vad det kan göra för våra kunder - speciellt inom B2B-marknadsföring. Sedan är det även grymt spännande att få använda de senaste trenderna och teknikerna för att ta fram verksamhetsnära applikationer och tjänster som löser våra kunders problem och behov. Det som jag tycker är roligast är att leverera till våra kunder och få höra att de är supernöjda och har fått mycket nytta av det vi gjort. Den känslan strävar vi efter vid varje leverans. 0705-53 21 32 | erik.ekholm@skapa.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *