Utmanas du som systemutvecklare av att skapa smart online kommunikation?

Sedan 1996 har vi på Skapa hjälpt företag som exempelvis Volvo Penta, TTS Marine, ABB Robotics, Berg Propulsion, Ascom och Eka Chemicals att utveckla sina affärer med smart online kommunikation. Vi tar fram lösningar som alltid har ett tydligt resultatfokus.

Vi är ett starkt sammansvetsat gäng på Skapa. Vi brinner för det vi gör. Det går bra för oss nu och vi behöver bli fler. Därför söker vi dig som tycker att det bästa i livet är att få arbeta som…

Systemutvecklare i .NET

Vi söker dig som har ett till två års dokumenterat arbete med systemutveckling av webbaserade lösningar. Du är en mycket skicklig utvecklare med kunskaper inom .NET, MS SQL, HTML/CSS. Du ska ha en bra förmåga att omsätta kundens behov till smarta webblösningar. Du ska vara flexibel, social, resultatorienterad och gilla att arbeta under stort eget ansvar.

Vi tror att du är en som tycker att det är spännande att komma in i ett framgångsrikt företag i grymma lokaler! Du får gärna vara tjej, men det går bra för killar att söka också.

Kontakta gärna Skapas VD Erik Ekholm, tel 031-30 111 51, erik.ekholm@skapa.se, www.twitter.com/erikekholm, www.facebook.com/erikekholm.

Vi ser fram emot att få höra av dig!

Med vänlig hälsning,

Erik

Känner du någon annan som du tror passar tjänsten? Skicka den vidare via Twitter eller dela via Facebook eller varför inte länka från din blogg?

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *