Uppdatering: Facebook Timeline för företag

Facebook Timeline – nu även för företag

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg är vi ett rejält gäng som har hållit utkik och längtat efter att Facebook Timeline ska lanseras även för företagssidorna och göra Facebook-upplevelsen både mer funktionell och visuellt tilltalande.

Facebook har nu gått ut med den 31:e mars som officiellt datum då samtliga företagssidor kommer slå över till den nya profilen Facebook Timeline. Skapa fick tidigt möjligheten att testa uppdateringen och satte förstås igång med detsamma. Vi har kommit en bra bit på vägen med att bygga en story med milstolpar, uppdaterade bilder, app-sidor och andra funktioner och är supernöjda!

Behöver ditt företag hjälp att uppdatera er Facebook-profil till Timeline, med relevant historia och snygga bilder? Kolla in vår Facebook-sida och slå en signal till vår AD Pierre Bendayan: 031 30 111 54 eller Erik Ekholm: 031 30 111 51, så berättar de mer.

  • Webbredaktör

Caisa Lintunen arbetade hos Skapa som webbredaktör en tid, hon har nu slutat hos oss men hennes artiklar finns fortfarande kvar att läsa på vår sajt. Vill du komma i kontakt med någon på Skapa klicka här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *