Återigen får vi tacka alla besökare som kom till Världskulturmuseet i morse, 16/9. Ni var närmare 80 personer och stora Studion var i det närmaste fullsatt. Jätteroligt för oss som arrangörer. Nu finns det länkar från seminariet att ta del av; foton, bambuser-film och film på YouTube.

Det har efterfrågats ännu mer information om innehållet i vårt seminarium och fler branschspecifika exempel (som vi tyvärr inte hinner med under seminariet). Ni som vill ha information; kontakta mig eller Gustav Jonsson på Mindroute (gustav.jonsson@mindroute.com). Vi svarar mer än gärna på frågor och funderingar. Vill du boka möte för att fördjupa diskussionen eller få med dig fler på företaget så vore det både intressant och roligt.

Vi vill gärna ha feedback! Vi kommer att skicka ut ett uppföljnade mail till alla som varit med på seminariet. Annars tar vi gärna emot feedback i form av kommentarer på det här inlägget eller i vår Wiki (den kommer att uppdateras av oss löpande).  Ni kan också kommentera i vår Twitter www.twitter.com/trendseminarium. Båda varianter är varmt välkomna!

Den lyckliga vinnaren av iPoden är Erik Hammargren från Noisy Cricket. Grattis till dig!

Övriga länkar att kika på för dig som var där:

Foton på Flickr

Film på Bambuser (varierande kvalitet)

Uppdaterad Facebookgrupp

Trendseminariums Twitterflöde

Filmer på YouTube

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *