Trycket på våra trendseminarier har varit stort de gånger vi genomfört det under 2008 och 2009 och det är vi mycket glada för! För att möta efterfrågan genomför vi nu vårt trendseminarium med webben i fokus den 13 maj Göteborg och den 14 maj i Malmö. Lokalen i Göteborg är som vanligt Världskulturmuseet och i Malmö har vi valt Auditoriet i Minc vid Malmö Högskola. Vi börjar båda dagarna klockan 07.45 med frukost och seminariet drar igång ca 08.15.

Vill du tydlig se resultatet av din marknadsföring? Under morgonen kommer ni att få ta del av de senaste trenderna på webben, framgångsfaktorer och inte minst hur ni lyckas spinna ert nät och synas med hjälp av er webbplats och sociala media som Facebook, Twitter, YouTube, bloggar, communities etc (även för dig som arbetar B2B). Morgonens talare är Rickard Hansson från Incentive och Erik Ekholm från Skapa.

Du kan som vanligt anmäla dig och dina kollegor på www.trendseminarium.se från den 16 april. Vill du anmäla dig nu så e-posta mig på sofia.bjorsander@skapa.se eller gustav.jonsson@mindroute.com. I skrivande stund är trendseminarium.se under re-design och skall publiceras i sin nya form och med fräsch information efter påskhelgen. Håll ut tills dess!

Tipsar du tre kollegor, vänner som arbetar med marknadsföring eller andra beslutsfattare så är du med i utlottningen av den senaste modellen av iPod Nano i valfri färg.

Följ förberedelserna för seminariet i vår Facebookgrupp som heter Trendseminarium (sök) eller i realtid på www.twitter.com/trendseminarium.

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *