Trendseminarium.se

Tack alla ni glada, trevliga, kunskapstörstande och inspirerande personer som kom till vårt trendseminarium på Världskulturmuseet i Göteborg i morse! Det är otroligt roligt att vara arrangör när så många är intresserade av det man arrangerar och så få faller bort på vägen. Naturligtvis kommer vi att göra om det här igen, vår vana trogen.

www.trendseminarium.se kommer vi att publicera länkar, wikis och twitter etc. från morgonens trendseminarium. Vi kommer även att skicka ut all denna info via e-post till er som deltog.

Av vad vi kunde höra när vi minglade runt så var alla nöjda med innehållet. Men för säkerhets skull publicerar vi också en uppföljande undersökning bland er som deltog. Alla de som är med och svarar är med och tävlar om tre stycken abonnemang av SkapaFlex GroupMail under tre månader från Skapa. Mindroute lottar ut en workshop kring internkommunikation och Incentive. Missa inte det!

www.twitter.com/skapaab

www.twitter.com/trendseminarium (bidra gärna med åsikter!)

www.trendseminarium.se/wiki (bidra gärna med intryck, åsikter och anteckningar)

I morgon genomför vi seminariet i Malmö, som sagt. Det ser vi fram emot. Ni som inte kan åka dit är välkomna nästa gång igen i Göteborg. Ta med dina kollegor och marknadsföringsvänner, så vi uppdaterar seminariet så att det är absolut färskt även nästa gång.

Ett urval av bilder från dagens dragning:
Frukost En fullbokad dag Bensträckare Utlottning av iPod Vinnaren av iPoden

Om du inte var med på någon av bilderna ovan så kanske du finns med på någon av dessa?

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Artikeln har 2 kommentarer

  1. Jonas Svara

    Någon som kan tipsa om vart man kan se filmen som publiserades fröån mötet? Tyvärr skrev jag inte ner adressen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *