En av de aktiviteter som sätter punkt för 2009 är vårt nyhetsbrev som innehåller tips, trender och information om kundprojekt. Har du inte fått det så kan du läsa det i sin helhet här på Skapa.se. Innan du börjar läsa det vill  vi på Skapa rikta ett tack till kunder och partners för ett givande samarbete under året! Tack också till alla er som besökt våra Trendseminarier. I stället för att skicka julklappar ger vi i år en gåva till Läkare Utan Gränsers viktiga arbete för dem som är i nöd världen över.

I förra nyhetsbrevet skrev vi bland annat om Inbound Marketing. Ett ämne som är nytt men som till vår glädje väckte rekordstort intresse bland våra läsare. Sedan dess har Skapa fått ännu en Inbound Marketing Certified Professional utöver de två som vi hade innan. De tre mest lästa artiklarna i förra brevet, inklusive den om Inbound Marketing finns längst ned nyhetsbrevet.

Som sig bör är våra mottagare av nyhetsbrevet vår viktigaste inspirationskälla. Läs gärna nyhetsbrevet och kommentera eller lämna feedback nedan i kommentarsfältet. Vad var särskilt intressant? Vad vill du veta mer om? Tycker du tvärtom?

Nyhetsbrevet i sin helhet!

Nu önskar vi dig en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR! Vi hörs och syns snart igen.

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *