Under november har vi genomfört två öppna Trendseminarier i Stockholm och Göteborg. Som tidigare tillfällen så har responsen varit överväldigande och vi är glada och tacksamma för alla som har tagit sig tid att besöka oss och delta i diskussionen. Nästa omgång genomförs i Mars 2010. Vill du anmäla dig för mer information redan nu?

Några av de företag som besökt oss den här gången är Volvo, Frico, ÅF Bygg, Stena Line, New Wave Group och många, många fler… Tack till alla er! Ni är alla varmt välkomna tillbaka.

Vill du information om när nästa Trendseminarium anordnas, eller vill du ha en inbjudan eller tipsa en vän som arbetar med marknadsföring och kommunikation redan nu så har du fem bra alternativ nedan. Välj ett av dem eller alla fem:

  1. E-posta Sofia.bjorsander@skapa.se eller gustav@incentivelive.com
  2. Följ vårt twitterflöde www.twitter.com/trendseminarium Där får du de senaste nyheterna först!
  3. Gå med i vår Facebook Grupp. Det kräver att du har ett konto, men sedan är det bara att söka på “Trendseminarium” och gå med.
  4. Kommentera det här inlägget!
  5. Gå in på www.trendseminarium.se då och då för att se vad som händer

I dessa forum kan du inte bara följa information, du kan även ge feedback, ställa frågor och dela med dig av kunskaper och erfarenheter.

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *