Vi vill tacka alla som var med under heldagsutbildningen på Världskulturmuseet igår, 15e april. Det blev en fullspäckad dag i högt tempo. Förmiddagen ägnades åt intern kommunikation under Incentive och Rickard Hanssons ledning. Hur skall man öppna upp sig internt? Vilka utmaningar finns när man vill använda sociala medier internt? Hur får vi med oss alla på tåget? Eftermiddagen ägnades åt affärsmässig kommunikation externt med sociala medier. Vad bör man ta hänsyn till? Hur fungerar Google? Vad bör du själv tänka på innan du går live?

Vill du titta på lite bilder från dagen (fotograferade med mobilkamera så vi ber om ursäkt för kvaliten) så finns de som vanligt publicerade på Flickr. Ni som var med på kursen får ett utvärderingsformulär skickat till er tillsammans med ytterligare information och länkar.

Vill du ha koll på när vi genomför nästa uppdrag inom utbildning, föreläsning etc så följ oss på bloggen eller genom att bli vän eller fan med oss på Facebook.

Nästa vecka håller vi föredrag på IHM under deras nya kurs “Digital och Social affärslogik”. Anmäl dig till nästa kurs och få en kickstart i din marknadsföring online.

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *