Nu är vi på Skapa officiellt inflyttade på Odinsgatan 10! Tack alla ni trevliga kunder och partners som kom och förgyllde eftermiddagen och kvällen. Det blev verkligen en riktigt rolig och trevlig tillställning!

Vi ser med tillförsikt fram emot alla nya utmaningar som väntar, spännande möten och idéer från trevliga och intressanta människor som kommer förbi här framöver.

Ni som ännu inte har haft vägarna förbi eller som missade festen är naturligtvis varmt välkomna vid ett annat tillfälle. Varför inte smita förbi oss på en kopp kaffe, lunch eller boka ett möte för att diskutera online marknadsföring?

  • CEO

Jag brinner för content marketing och vad det kan göra för våra kunder - speciellt inom B2B-marknadsföring. Sedan är det även grymt spännande att få använda de senaste trenderna och teknikerna för att ta fram verksamhetsnära applikationer och tjänster som löser våra kunders problem och behov. Det som jag tycker är roligast är att leverera till våra kunder och få höra att de är supernöjda och har fått mycket nytta av det vi gjort. Den känslan strävar vi efter vid varje leverans. 0705-53 21 32 | erik.ekholm@skapa.se

Artikeln har 2 kommentarer

  1. Tony Svara

    Tack för en trevlig kväll och lycka till i Era nya fina lokaler : )

    // Mvh. Tony @ ABB

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *