Vill du bli systemutvecklare hos Skapa i Göteborg!

Vi har fyllt på med nya spännande uppdrag! Nya utmaningar för dig som brinner för systemutveckling av webbaserade lösningar. Om du är sugen på att bli en viktig medlem i vårt team och ta fram riktigt snygga webbaserade tjänster för kunder som Eka Chemicals, Volvo Penta, TTS Marine, ABB och andra stora företag, så sök gärna tjänsten som vi beskriver närmare här.

Vi har under vår verksamhet sedan 1996 arbetat med en egen form för samarbete internt på Skapa. Vi tillåter inte en medarbetare konkurrera med en annan, utan vi är måna om ett fritt flöde av information och kunskap oss emellan. Vi arbetar i en informell struktur med högt i tak som ger en kreativ miljö, där vi på ett effektivt sätt tar fram riktigt snygga lösningar med mycket kundnytta i. Du som systemutvecklare arbetar nära kunden, men ändå i huvudsak på plats här hos oss på Skapa där man har stödet från de andra medarbetarna. Det ger dig en god känsla när du levererar och ser att kunderna använder och får nytta av det du har skapat. Ett beröm direkt från kunden är ju oftast värt väl så mycket som en uppskattning av kollegerna.

Läs mer om jobbet som systemutvecklare på Skapa i Göteborg.

Läs mer om hur vi ser på systemutveckling här på Skapa på vår sida om våra tjänster inom systemutveckling.

Här får du en liten bild av hur det kan se ut på vårt kontor – och på balkongen utanför! – en tidig morgon!

[youtube width=”500″ height=”284″]https://www.youtube.com/watch?v=Gu7u_jGTAdg[/youtube]

 

  • CEO

Jag brinner för content marketing och vad det kan göra för våra kunder - speciellt inom B2B-marknadsföring. Sedan är det även grymt spännande att få använda de senaste trenderna och teknikerna för att ta fram verksamhetsnära applikationer och tjänster som löser våra kunders problem och behov. Det som jag tycker är roligast är att leverera till våra kunder och få höra att de är supernöjda och har fått mycket nytta av det vi gjort. Den känslan strävar vi efter vid varje leverans. 0705-53 21 32 | erik.ekholm@skapa.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *