I torsdags gick trendseminariet med webben i fokus av stapeln på Världskulturmuséet här i Göteborg. Vi kan inte säga annat än att vi är mycket nöjda och glada över uppslutningen och den feedback vi har fått. Över 55 anmälda dök upp och åt god frukost och lyssnade på inspirerande föredrag.

Erik Ekholm, VD på Skapa pratade mycket kring de trender som vi ser i dagens digitala markandsföring och hur du kan knyta ihop alla delar på bästa sätt med din webbplats som spindeln i nätet.

Rickard Hansson från Mindroute pratade om Wikis, Bloggar och hur du bäst tar till vara den interna kommunkationen och på så sätt ökar din vinst.

Vi kommer gärna ut till ditt företag och håller föredragen för exempelvis marknadsavdelningen och ledningsgrupp. Det blir en riktigt inspirerande utgångspunkt för era kommande markandsföringssatsningar!

Läs mer om allt på www. trendseminarium.se eller varför inte kontakta oss för mer information?

 • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Artikeln har 1 kommentarer

 1. Ragnar Bruce Svara

  Hej,
  Ni borde nog uppdatera trendseminarium.se….(och göra den till en länk, sista raden ovan) Det är fortfarande idag den 3 december byggt som en inbjudan till seminariet. Jag gick in för att läsa reportaget FRÅN seminariet, eftersom jag letade efter en sak Erik sade om försäkringsbranschen i USA. Men fann inget såklart.
  Det är så lätt att missa, men oerhört viktigt, lev som ni lär… 😉
  mvh
  Ragnar Bruce

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *