Här på Skapa är det verkligen full fart just nu, vilket är både roligt och intressant. Inte nog med att vi precis kommit på plats i nya fina lokaler på Odinsgatan, vi har också flera spännande projekt på gång med kunder som ABB, ProLogis och Rosemount TankRadar.

Förutom arbetet i spännande kundprojekt så vill också bjuda på webbtrendseminarium! Våra seminarier är en tradition sedan länge och det är roligt att se att så många är intresserade av att komma. I år har vi en medarrangör i form av Incentive och Mindroute.

Seminariet går av stapeln den 20 november på Världskulturmuséet. Vi inleder med lite frukost vid 07.45 och sedan har vi två timmar framför oss med inspirerande föredrag.

Vi har bjudit in marknadschefer, VD och andra beslutsfattare på olika företag i Göteborg och gensvaret har varit mycket positivt. Gå gärna in på www.trendseminarium.se för ytterligare information och för att se vilka som redan har anmält sig eller för att anmäla dig och tipsa dina kollegor (och samtidigt ha chans på att vinna den senaste iPod Nanon!).

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *