Spotify släpper på begränsningar

Nyligen genomförde Spotify ett antal förändringar för att stärka sin position på en marknad där flera andra aktörer försöker ta marknadsandelar.

Spotify i mobilen är numera tillgänglig för alla

I december släppte Spotify sin mobila app även till de som bara använder Spotify Free. Tidigare krävdes att man betalade för Spotify premium för att få använda appen. Det innebar inte bara en begränsad användning av musiktjänsten i mobiler, utan även på suftplattor.

Taket för antal gånger man får lyssna på låtar är borta

I dagarna har Spotify gjort ännu en förändring som gör Spotify Free abonnemang ännu mer attraktivt. Tidigare fanns en begränsning för dessa där man efter sex månaders användning endast kunde lyssna på tio timmar musik per månad. Det fanns även en begränsning på hur ofta man fick lyssna på samma låt. Dessa begränsningar är nu borta.

Från Led Zeppelin till Beatles?

Trots att det finns en otrolig stor mängd musik, så var det många som jublade när Spotify i december meddelade att de till sist lyckats få Led Zeppelin att publicera alla sina skivor i musiktjänsten. Kan man gissa att en av de artister som nu står högst på Spotifys önskelista är Beatles?

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *