Så här års brukar det vara vanligt att rekommendera bra böcker för hängmattan. Då flera av oss inte går många meter från vår laptop vill jag istället passa på att tipsa om en riktig guldgruva för Microsoftutvecklare på nätet i form av videoföreläsningar.

Varje år hålls MIX-seminariet som är en serie föreläsningar och happenings i Las Vegas, USA. Allt innehåll fokuseras kring Microsofts nya tekniker. I år låg mycket tyngd på Silverlight, IE8, mobilitet, WPF och .NET.

Alla föreläsningar läggsut på webben och finns på https://sessions.visitmix.com/. De är omkring en timma långa och det finns c:a 90 stycken att välja bland. Något för alla med andra ord.

Vare sig det gäller fördjupning i något ämne, teknikkoll eller ren trendspaning kan jag rekommendera ett besök på https://sessions.visitmix.com/.

Glad sommar!

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *