Gillar du också snygga webbaserade affärslösningar?

Sedan 1996 har vi på Skapa utvecklat smarta och lättanvända webbaserade lösningar som hjälper företag som exempelvis Volvo Penta, TTS Marine, ABB Robotics, Berg Propulsion, Ascom och Habasit att göra bättre affärer. Det är lösningar med ett tydligt resultatfokus och där det finns någon eller några integrationer mot underliggande system och databaser.

Vi är ett starkt sammansvetsat gäng på Skapa. Vi brinner för det vi gör. Nu har vi fått in uppdrag som gör att vi behöver bli en till. Därför söker vi dig som tycker att det bästa i livet är att få arbeta som…

Systemutvecklare i ASP.NET

Vi söker dig som har minst två års dokumenterat arbete med systemutveckling av webbaserade lösningar. Du är en mycket skicklig utvecklare med kunskaper inom ASP.NET, MS SQL, HTML/CSS. Du ska ha en bra förmåga att omsätta kundens behov till smarta webblösningar. Du ska vara flexibel, social, resultatorienterad och gilla att arbeta under stort eget ansvar.

Vi tror att du är en som tycker att det är spännande att komma in i ett framgångsrikt företag i grymma lokaler! Du får gärna vara tjej, men det går bra för killar att söka också.

Vi har behov av dig för en omgående anställning på heltid hos oss.

Så sök snarast, dock senast 30/4!

Kontakta gärna Skapas VD Erik Ekholm, tel 031-30 111 51, erik.ekholm@skapa.se, www.twitter.com/erikekholm, www.facebook.com/erikekholm.

Vi ser fram emot att få höra av dig!

Med vänlig hälsning,

Erik

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *