Alla vi som arbetar på Skapa vill önska våra kunder och partners en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Det har varit ett mycket givande år med nya utmaningar och projekt och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete under 2009!

Som julgåva i år väljer vi att skänka ett ekonomiskt bidrag till organisationen Läkare Utan Gränser och deras viktiga arbete världen över.

Läkare utan gränser är en politiskt obunden grupp som bildades i Frankrike 1971. Idag är det ett internationellt nätverk, som oftast är först på plats när kriser, naturkatastrofer eller krig inträffar. Oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet arbetar de världen över för att lindra nöd och rädda liv.

En av de insatser Läkare Utan Gränser för närvarande arbetar med  är att begränsa den pågående koleraepidemin i Zimbabwe genom att etablera vårdcenter runt om i det krisdrabbade landet.

En riktigt God Jul och ett gott nytt år önskar vi på Skapa alla kunder och partners!

Vi på Skapa sympatiserar med det arbete Läkare Utan Gränser genomför över hela världen och väljer därför att ge dem en julgåva i form av ett ekonomiskt bidrag.

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *