Vår partner Mindroute har lagt upp en webbplats med sitt verktyg Incentive, där deltagarna i Webbdagarna bjuds in att mikroblogga, skriva wiki-anteckningar, skicka upp video med Bambuser, etc. Det är en sida som illustrerar en del av de nya sätt att kommunicera som just nu formas.

Många av deltagare på Webbdagarna hakar på och är delaktiga på webbplatsen.

Du kan se webbplatsen på https://webbdagarna.incentivelive.com.

Jag har fört anteckningar under dagen. Ni hittar dem på förstasidan ute i högerkanten under rubriken “Erik Ekholms (Skapa) anteckningar från första dagen av Webbdagarna.”

Om du vill följa det på Twitter så kan du antingen göra det på webbplatsen ovan (som hämtar in mina Twitter inlägg via sökfunktionen Twingly, eller så kollar du direkt på mig på Twitter – mitt användarnamn är ErikEkholm.

  • CEO

Jag brinner för content marketing och vad det kan göra för våra kunder - speciellt inom B2B-marknadsföring. Sedan är det även grymt spännande att få använda de senaste trenderna och teknikerna för att ta fram verksamhetsnära applikationer och tjänster som löser våra kunders problem och behov. Det som jag tycker är roligast är att leverera till våra kunder och få höra att de är supernöjda och har fått mycket nytta av det vi gjort. Den känslan strävar vi efter vid varje leverans. 0705-53 21 32 | erik.ekholm@skapa.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *