Skapa MediaPac: tjänsten för allt som rör innehåll på webben

Du är super-motiverad och vill verkligen sätta igång på riktigt med ditt företags online-kommunikation. Ni har ju pratat så mycket om de här sakerna. Du vill börja skriva mer artiklar och nyhetsbrev, blogga, skapa dialog på Facebook och Twitter… Men ofta saknas tiden eller resurserna. Det finns ju så många andra ”måsten”.

Det här kan ju vara en smula frustrerande, med tanke på att en effektiv online-kommunikation kan göra stor affärsmässig skillnad för ditt företag. Och du vet ju redan att dina kunder, är ute på nätet och söker efter produkter, tjänster och kunskap som de kan basera sina val på.

Det vill säga, de väljer mellan ditt eller dina konkurrenters erbjudande. Och finns inte ditt företag representerat så att den som googlar kan hitta det, finns en risk att dina konkurrenters namn dyker upp istället. Och då riskerar ditt företag att tappa viktiga kontakter.

Vikten av att synas på nätet

Det handlar alltså om att synas på nätet, i flera kanaler samtidigt, med uppdaterat och intressant material, så att det märks att ditt företag är aktivt och visar engagemang. Med en ökande mängd relevant material som arbetar för er kommer ni till slut högt upp i Googles sökmotor. Ni har alltså definierat er så tydligt att Google skickar rätt besökare till er.

Ja, allt det där känner du säkert redan till. Det är inte där skon klämmer. Du behöver helt enkelt hjälp med att få det att hända. Det är här Skapa MediaPac kommer in- en tjänst som baseras på Skapas långa erfarenhet av att jobba med innehåll på ett effektivt sätt.

Skapa MediaPac- tjänsten

Vi har tagit fram en lösning där vi:

– Tar på oss en övergripande roll där vi ansvarar för att innehållet publiceras enligt tidsplan.
– Hjälper er att skapa skapa själva innehållet, både skriven text, foto, video osv.
– Anpassar ev befintligt material för webben.
– Optimerar innehållet för publicering på webben och gör det synligt för Google.
– Ser till att innehållet blir lätt att ta till sig.
– Mäter resultatet regelbundet, jämför mot uppsatta mål och återkopplar till er.

Ni bestämmer ambitionsnivån

Skapa MediaPac innehåller en tydlig strategi och plan som fungerar över tid. Det är en tjänst som kan anpassas efter era behov och kunskap. Du kan exempelvis börja med ett nyhetsbrev i månaden eller köra flera blogginlägg om dagen. Det är upp till dig.

Hör av dig om du vill veta mer, så kan vi tillsammans lägga upp en strategi som passar just ditt företag.

Slå en signal till: Erik Ekholm: 031-3011151 eller Kajsa Owenede: 031-3011157

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *