Under hösten så sker det spännande förändringar för oss på Skapa! Den 1a oktober flyttar vi till Odinsgatan 10 i centrala Göteborg.

Våra nya, ljusa lokaler erbjuder allt man kan önska sig och som vi vill erbjuda dig som kund. Vårt nya konferensrum tillåter oss att arrangera möten med än fler deltagare och inspirera till ny kommunikation i digitala media.

I huset finns garage och ett stenkast bort finns kommunala transporter, centralstationen och restauranger, vilket gör det extra bekvämt för dig att stanna till hos oss.

Vi ser fram emot att snart få bjuda in dig till Odinsgatan. Du kan naturligtvis också ringa och boka möte så går vi igenom ditt företags digitala kommunikation. Eller varför inte bara komma förbi på en kopp kaffe?

Det här är vår nya adress:

Skapa
Odinsgatan 10, 6 tr.
411 03 GÖTEBORG

Telefonnummer, e-postadresser och annan kontaktinformation förblir densamma som tidigare. Den informationen hittar du som vanligt på www.skapa.se

Välkommen!

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *