Skapa får besök från School of Economics, Carthage College

You can read this article in English in a Google-translated-version here!

Igår hade vi besök från 16 studenter från School of Economics på Carthage College i Wisconsin, USA. De studerar kommunikation, design, PR och marknadsföring. Assistant Professor of Marketing, J.J. Shields, hade frågat om möjligheten att få komma och göra ett besök på Skapa.

Självklart tyckte vi att det var spännande att få dela med oss av vår kunskap och få en intressant dialog med ett gäng unga, hungriga och ivriga studenter inom just de områden som är mest aktiva för online-kommunikation nu.

De var mycket intresserade och ställde initierade frågor under min presentation om strategier och affärsnyttorna med olika sociala medier som bloggar, Facebook, YouTube, Twitter och deras påverkan på Google via Inbound Marketing. Efteråt stannade några av dem kvar och ställde frågor kring karriär, uppstart av egna verksamheter och hur man söker kunder inom detta område.

Eftersom de studerar marknadsföring så var det naturligt för flera av dem att skriva resebloggar där de nämner besöket på Skapa. Roligast tycker jag att det var att läsa Alex Giglers blogg-artikel där han jämför mig med Don Draper, chefen för reklambyrån i TV-serien Mad Men.

alex_gigler_don_draper_skapa

Bilden ovan är hämtad från  Alex Gigler’s blog “Abroad to Scandinavia”

Fler som bloggade om besöket var:

Bryan Soderholms blogg “Swedish Fish” och Max Grothmans blogg “Jag talar bara litet svenska“.

Jag önskar alla studenterna lycka till med sina utbildningar och hoppas att det kommer att gå bra för dem med deras karriärer framöver.

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *