Nu har vi genomfört tre seminarier i serien “Trendseminarium med webben i fokus” tillsammans med Incentive. I tisdags gick det sista av stapeln på Summit i Stockholm. Tack alla som har besökt oss i Stockholm, Göteborg och Malmö.  Tack också för all feedback som vi har fått! Nedan har jag publicerat ett litet urval av kommentarer. Fler kommer i vår Twitter-feed.

Allt från stora it-företag, reklambyråer, kyrkliga stift, multinationella industriföretag, enmansföretag och flera företag från modeindustrin har sett den här omgången av Trendseminarium. All positiv feedback vi har fått värmer! Naturligtvis finns det också önskemål om förbättringar på olika sätt och det tar vi gärna till oss. Bland annat vill flera besökare se fler branschorienterade exempel eller mer fokus på B2B eller mer B2C, vilket kan vara svårt i ett sådant här stort forum.  

Det viktiga är ändå att vi fäster stor vikt vid alla fina förslag, tankar och idéer som vi har fått och utvecklar oss till nästa gång, som blir i November. Har du besökt oss tidigare, eller om en kollega till dig har besökt oss, så tveka inte att anmäla dig eller ditt företag igen! Håll utkik efter information via Twitter eller Facebook (gå gärna med i gruppen).

Vill du veta mer just nu och hur det funkar i din bransch, få mer fördjupning eller hjälp med en strategi och plan för webben så kontakta oss! E-posta sofia.bjorsander@skapa.se eller gustav.jonsson@mindroute.com.

Här är några smakprov på feedback som vi fått, både i vår enkät och från Twitter;

“Bra med föreläsaren fr Skapa som fick in mycket info på kort tid. Till skillnad fr många i sin bransch underskattade han ej åhörarna. “

“Första föreläsningen gick lite snabbt fram….mindre exempel och mer djupgående hade jag uppskattat”

“velat se ännu fler exempel, men det räckte för syftet. Budskapet gick fram.”

“Generellt bra föreläsningar. Det jag däremot efterlyser mer, speciellt sociala medier, är NYTTAN för mig som kund. Inte bara “detta kan du göra”, “här är ett annat forum”. Detta gäller ju speciellt oss som håller på med B2B. Är verkligen sociala medier rätt för oss?”

Foton på Flickr från Stockholm är nu publicerade!
Uppföljning från Göteborg och Malmö finns att kika på (inkl filmer på YouTube). 

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *