Säg hej till Skapa i sociala medier

På Skapa älskar vi sociala medier. Vi finns i flera olika kanaler där vi delar med oss av vår kunskap, tips och annat intressant för dig som jobbar med kommunikation och marknadsföring. Kom gärna förbi och säg hej. Vi tycker alltid att det är roligt att höra vad du tycker – så tveka inte att lämna en kommentar, ställa en fråga eller utmana oss!

Besök oss i våra olika sociala mediekanaler

I dag finns en uppsjö av olika sociala medier. Vi har valt en handfull kanaler som vi gillar och tycker fungerar bra för att kommunicera med våra kunder och dela med oss av vår kunskap:

Sociala medier

Visste du att Skapa finns på Instagram?

Ja, det stämmer! Skapa finns nu på Instagram. Vi ger dig en inblick i livet på kontoret, tipsar om bra bloggartiklar och du får dessutom hänga med oss ut på kunduppdrag. Låter det spännande? Följ oss och berätta vad du tycker att vi ska fotografera och skriva om.

Sociala medier är utmärkta kanaler för företag att kommunicera med sina målgrupper

Sociala medier fungerar utmärkt för företag att kommunicera med sina målgrupper. Det är möjligt att rikta olika typer av innehåll till olika typer av målgrupper och förse kunder, samarbetspartners och intressenter med relevant och värdefull information.

Vi är experter på att hjälpa företag kommunicera via social medier

Förutom att vi älskar sociala medier, är vi på Skapa även experter på just detta. Vi hjälper våra kunder både med att skapa relevant och värdefullt innehåll, men också kommunicera innehållet på ett optimalt sätt i social medier.

Är du nyfiken på hur ditt företag kan jobba med sociala medier på ett proffesionellt sätt? Hör av dig till mig eller någon av mina kollegor på Skapa. Vi ses gärna och pratar över en kopp kaffe.

  • Copywriter

Ett riktigt bra text berör människor och får dem att agera. Som copywriter hjälper jag er ta fram ett relevant innehåll, synliggöra det i digitala medier och väcka känslor hos er målgrupp. Med ett brinnande intresse för språk, kommunikation och reklam ser jag fram emot att hjälpa er nå ut med ert budskap.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *