Idag släppter vi Ungerths nya webbplats; www.ungerth.se! Jag måste säga att det känns lika roligt och spännande varje gång vi går i mål med ett projekt för en ny kund. Vi påbörjade vårt samarbete med Ungerth i höstas, då de kom till oss och berättade att de var i behov av en ny webbplats som stöttar dem i deras kundkontakter och tydligt profilerar dem  mot prospects.

Ungerth marknadsför och säljer papper och kartong över hela världen. Det är en mogen bransch med höga krav på kompetens, samarbete och nära kundkontakter. Därför var ett av de första besluten att inleda med en webbplats på engelska. Vi kom också fram till att det är viktigt att inte bara språkligt utan även bildmässigt återspegla den bransch Ungerth verkar i.

När vi började arbeta och analysera det presentationsmaterial som Ungerth hade sedan tidigare, bestämde vi att vi vill ge Ungerth en modern men enkel webbplats med tydlig profil med “miljö” och “kompetens” som nyckelord. Det befintliga materialet utvecklades med en ny, modern, lay out och känsla. Vi ville också att de de personliga relationerna skulle genomsyra webbplatsen och därför la vi tid på fotografering och presentation av ledningsgruppen.

Skapa stod för projektledning, formgivning och utvecklingsarbete. I Skapas arbetsgrupp ingick förutom jag själv (Andreas Matilainen, utveckling) även  Pierre Bendayan (AD) och Erik Ekholm (kundansvarig).

Beställare av projektet är Ungerhts VD Jan Ungerth.

Besök www.ungerth.se för att bekanta dig med den nya webbplatsen! Lämna gärna kommentarer nedan och berätta om dina intryck!

Vi ser fram emot fler givande projekt i framtiden tillsammans med Ungerth!

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *