Redigering på ett enkelt sätt

Du som jobbar med Content marketing…

I dagarna lanserade bildbyrån Shutterstock en ny tjänst, Shutterstock Editor,  som gör det möjligt för dig som jobbar med Content marketing och som köper bilder, att enkelt skapa dina egendesignade bilder direkt på nätet.

Förutom att du kan köpa bilder kan du nu även skapa designade bilder som innehåller text och figurer mm direkt online. När du är nöjd med din design laddar du enkelt ned den som en färdigställd bild i det format du valt. Bilden som du använder köper du loss samtidigt 🙂

Har du inga bra bildprogram eller kunskap om hur det fungerar så kan Shutterstocks nya tjänst vara något för dig.

Shutterstock Editor hittar du här

Ett alternativ

Det finns sedan långt tillbaka liknande tjänster som denna. En poplär konkurrent är Canva.com som fungerar nästintill identiskt. Hos Canva kan man dessutom hitta en del gratisbilder som man kan använda i sin design.

På tal om gratisbilder vill jag även passa på att tipsa om Unsplash.com som dagligen fylls på av människor runt om i världen som vill dela med sig av sina fotoalster.

Behöver du hjälp med att ta fram innehåll för Content marketing? Tveka inte att höra av dig! Vi på Skapa har lång erfarenhet inom området och kan bistå med riktigt bra skriven copy, lockande bilder och filmmaterial..

  • Art Director

Jag är Art Director med total fokus på online media vilket i sig innebär stor fokus på interaktion och gränssnitt. Ett intuitivt, interaktivt och snyggt gränssnitt på ett system, en applikation eller en webbsida är ofta helt avgörande för dess framgång. Oavsett vad ditt företag sysslar med så värderas det utifrån hur det presenteras, idag mer än någonsin kanske. Om inte formen ger rätt intryck eller lockar till vidare läsning letar besökare på webben vidare efter någon annan som levererar just detta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *