Programmerare som systemutvecklare i Göteborg

Vi söker just nu systemutvecklare  till oss på Skapa här i Göteborg. Våra systemutvecklare skapar olika webbaserade lösningar för våra kunder. Du arbetar självständigt med stort eget helhetsansvar mot dina “egna” kunder. Det gör att du kan känna en stolthet över det du levererar och när du får positiv feedback från kunden.

Det du som systemutvecklare tar fram hos oss kan vara olika typer av lösningar för att använda verksamhetsnära information i kundernas underliggande system som exempelvis deras kunder eller återförsäljare behöver arbeta med. Det kan vara för begränsande eller dyrt att göra detta direkt ifrån affärssystemen. Då blir det snyggare om vi bygger en webbaserad lösning där vi kanske aggregerar information från olika källor, lägger på affärslogik, behörighetshantering och skapar ett användargränssnitt till smartphones och till webben.

Om du är en fena på programmering för webb och brinner för systemutveckling i allmänhet, så kolla gärna in vår beskrivning av tjänsten här.

Läs mer om hur vi ser på systemutveckling här på Skapa på vår sida om våra tjänster inom systemutveckling.

Här får du en liten inblick i vår värld på Skapa:

  • CEO

Jag brinner för content marketing och vad det kan göra för våra kunder - speciellt inom B2B-marknadsföring. Sedan är det även grymt spännande att få använda de senaste trenderna och teknikerna för att ta fram verksamhetsnära applikationer och tjänster som löser våra kunders problem och behov. Det som jag tycker är roligast är att leverera till våra kunder och få höra att de är supernöjda och har fått mycket nytta av det vi gjort. Den känslan strävar vi efter vid varje leverans. 0705-53 21 32 | erik.ekholm@skapa.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *