Vill du kunna göra snygga, profilerade, e-postutskick och kampanjer som en del av din marknadsföring? E-postmarknadsföring är ett effektivt sätt att nå ut och upprätthålla kontakter.

Med SkapaFlex® Connective kan du skapa e-postmeddelanden med ditt företags profil och skicka till grupper av mottagare. Kommunikationen uppfattas alltid som personlig av mottagaren tack vare personlig avsändare och adressering.

Med SkapaFlex® Connective är processen att skicka och följa upp e-post enkel och du får svar på frågor som “har mina mottagare öppnat meddelandet och i så fall när?” samt ”vilka länkar var intressanta och vem klickade på vilken länk?”. Statistiken är enkel och överskådlig och hjälper dig att ständigt förbättra dina utskick.

SkapaFlex® Connective är snabbt, enkelt och personligt!

  • Skapa snygga e-brev som kan distribueras till stora eller små grupper av mottagare, en eller flera gånger
  • Importera hundratals av adresser snabbt och enkelt
  • Tydlig statistik över vem som öppnat meddelandet, när de öppnat och vilka länkar som var intressanta och vilka som klickat på dem.
  • Inga installationer, helt webbaserad tjänst.

Är detta intressant för dig?
Om du vill veta mer om e-postmarknadsföring, SkapaFlex® Connective och få en personlig demonstration så kontakta gärna Erik Ekholm på telefon 031- 30 111 51 eller e-posta till
erik.ekholm@skapa.se

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!