OS är i full gång och de svenska instatserna är väl än så länge godkända. (Men vad hände Dahlby…?).

Vad som är mer än godkänt är dock SVTs täckning av spelen online. Tre kanaler sänder parallellt och ger även utrymme för lite ovanligare sporter. Arkivet över reprisklipp är också felfritt. Allt värt av intresse från nattens tävlingar är enkelt åtkomstbart via svtPlay till frukost.

 

En annan applikation som visar på nätets styrka är NBC OS-site. Byggd på Silveright-plattformen och med utseende och funktionalitet i världsklass är det en lösning som visar på att Nätet som medialeverantör slår TVn. OnDemand, Picture in picture, schemaläggning, “play by play commentary”, Mängder med klipp från alla sporter, ja listan kan göras lång på varför nätet segrar i fighten. Att man sedan kommer åt webben i en helt annan utsräckning än TV och att man kan ta del av mängder av radioströmmar, både live och repriser, späder bara på avståndet mellan de två kombatanterna.

 

 

Värt att nämna är att för att komma åt NBCs OS-site behöver man ansluta via en USA-baserad proxyserver. Hur man går tillväga för att göra detta får bli temat i ett annat inlägg.

 

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Artikeln har 1 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *