Det pågår en stark och fascinerande utveckling när det gäller bildhantering. En av de senaste tjänsterna, som än så länge bara visas som ett forskningsprojekt är ”Content-aware image resizing”. Bilder kan tryckas ihop eller töjas ut, och systemet gör att upplevelsen av bilden är nästan oförändrad. I alla sammanhang där man ska anpassa en bild efter en viss layout, skulle detta ju vara enormt tidsbesparande.

För att förstå hur detta fungerar fullt ut rekommenderar vi att du kikar på filmen nedan och klickar på länken nedan för att testar själv. Vi på Skapa tycker detta är en verkligt spännande teknik och ser fram emot vidareutvecklingen!

[youtube]qadw0BRKeMk[/youtube] Testa att omforma bilder själv!

  • CEO

Jag brinner för content marketing och vad det kan göra för våra kunder - speciellt inom B2B-marknadsföring. Sedan är det även grymt spännande att få använda de senaste trenderna och teknikerna för att ta fram verksamhetsnära applikationer och tjänster som löser våra kunders problem och behov. Det som jag tycker är roligast är att leverera till våra kunder och få höra att de är supernöjda och har fått mycket nytta av det vi gjort. Den känslan strävar vi efter vid varje leverans. 0705-53 21 32 | erik.ekholm@skapa.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *