Ökad efterfrågan på innehållstjänster – nu anställer Skapa copywriter

Oj, oj, oj…Nu händer det grejer på Skapa. Tack vare en kraftigt ökad efterfrågan på innehållstjänster har vi nu anställt en copywriter. Hanna Lindborg- McHenry kommer närmast från New York där hon under de senaste åren arbetat som frilans- copy. Hon har också hunnit med att gifta sig och njuta av livet i staden som aldrig sover.

Att Skapa nu har anställt Hanna betyder att vi kan satsa extra mycket på innehåll. Att jobba aktivt med innehåll är dock inget som är nytt för Skapa. Det har vi alltid gjort. Men först nu har vi paketerat alla våra erfarenheter i Skapa MediaPac, en tjänst för innehållshantering. Hanna kommer att jobba som en integrerad del i detta erbjudande.

Nu kan vi hjälpa våra kunder att nå de ambitioner de har satt upp för sin online- marknadsföring och ge den en ordentlig skjuts. I den här processen har vi en övergripande roll där vi både skapar ett relevant innehåll och ser till att det publiceras regelbundet och på ett optimalt sätt.

Vi vet att om man arbetar med innehåll på rätt sätt kommer man högt upp i Googles sökmotor och når fler relevanta besökare som skapar leads till organisationen. Det är väl det alla företag vill uppnå?

Vill ni få mer information om Skapa MediaPac och hur vi kan hjälpa er är ni välkomna att höra av er.

Slå en signal till: Erik Ekholm: 031-3011151 eller Hanna Lindborg-McHenry: 031-3011156

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *