Las Vegas
Virtual Earth-plattformen har släppts i en ny version och därmed har maps.live.com fått förbättrad funktionalitet, bl.a. i form av förbättrad 3D-grafik. Det är minst sagt en imponerande upplevelse man bjuds på när man panorerar över exempelvis New York, Las Vegas eller San Francisco.

Google var inte sena att släppa en uppdatering till Google Maps. Även här bjuds vi på bättre 3D-grafik, nya byggnader, ett väderläge och ett dag/natt-läge för att nämna några förbättringar.

På Skapa har vi byggt lösningar som drar nytta av Google Maps och Virtual Earth och det är alltid spännande att jobba med projekt som involverar kartor. Man åstadkommer ofta effektfulla lösningar när man använder kartor eller GPS-stöd eller en kombination för att ge besökaren en rikare upplevelse av ens webbplats.

Hör gärna av dig till oss för att diskutera hur vi kan integrera användbara och snygga kartlösningar på er webbplats.

Surfa in på maps.google.com och maps.live.com för att uppleva en kartupplevelse som var svårt att föreställa sig för bara några år sedan. Vem kunde då tro att man skulle kunna “flanera” på gatorna i New York, Zooma in på ens favorithotell på Langkawi eller bara få en flygbild över ens arbetsplats via Internet. Vår bransch är fantastisk!

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *