Under hösten har vi i våra nyhetsbrev och blogginlägg flera gånger återkommit till att vi har mycket att göra, vilket vi ser som mycket trevliga problem. Den ekonomiska nedgången har alltså ännu inte drabbat våra kunder eller oss och vi hoppas naturligtvis att det kan få fortsätta på det viset. I stället välkomnar vi ytterligare två nya kunder; Power House och STL.

För Power House på Öckerö kommer vi att utveckla den interna projektkommunikationen med ett extranät och för shippingföretaget STL kommer vi att ta ett helhetsgrepp kring företagskommunikationen. Bland annat kommer vi att arbeta fram en ny grafisk profil, kommunikation med nyhetsbrev (e-brev) samt skapa nya webbplatser.

I dagarna lanseras ABBs nya robotfamilj och vi på Skapa är glada över hur väl mottagen kampanjen har blivit på ABB! Inom kort kommer vi att presentera projektet i sin helhet här på Skapa.se.

Har du frågor och funderingar kring hur du bäst kan arbeta med produktlanseringar och marknadsföring på webben så tveka inte att kontakta oss så berättar vi gärna mer om det.

Vi ser fram emot en fortsatt spännande höst och vinter med våra kunder!

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *