Idag finns “Wrannesängen” på plats på Stockholm Furniture Fair (Stockholms möbelmässa). Sängen har ett helt nytt koncept inom komfort, design och renlighet och kommer med största sannolikhet framöver bli omtalad i designmagasin och bloggar. Vi fick i uppdrag att ta fram en stilsäker webbplats som harmoniserar med sängens uttryck och känsla.

Wranne Fåhraeus Design

Företaget
Wranne Fåhraeus Design AB
har sitt säte i Göteborg. Företaget bildades 2005 med syfte att utveckla och exploatera en idé om ett nytt sätt att bygga sängar och andra möbler.

Vårt uppdrag
I samband med lanseringen av sängen hjälpte vi Wranne Fåhraeus Design att göra reklam och marknadsföra sig på nätet – Vi tog fram en stilsäker webbplats baserad på XHTML och CSS samt en del JavaScript, för att ytterligare lyfta känslan av närvaro på webbplatsen.

Med Facebook som grundpelare för Sociala medier, skapade vi även en sk. “Fan page” för webbplatsen som låter resten av världen få ta del av Wranne Fåhraeus Designs kampanjer och löpande information. En Facebook fan pages är en utmärkt kommunikationsplats där man på ett enkelt och snabbt sätt kan sprida budskap till hängivna fans, kunder och prospects.

Resultat
Förutom att en ny plattform (webbplatsen) har tagits fram för att visa närvaron på nätet, tror vi även att satsningen inom sociala medier kommer att lyfta företagets identitet och produkt avsevärt på marknaden.

Besök gärna webbplatsen och dess tillhörande Fan page hos Facebook.

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *