Att en blogg är en viktig komponent i ett företags satsning på Inbound Marketing och marknadsföring i sociala medier är ingen nyhet. Nu har eminenta Hubspot.com gjort en stor studie som visar att företag som driver en blogg drar 55% fler besökare till sin webbplats än de som inte bloggar.

Av de drygt 1500 företagen som deltog i studien hade knappt 800 en blogg. Dessa företag hade, förutom ett kraftigt övertag i webbplatsbesök , även 97% fler inkommande länkar och 434% fler indexerade sidor

Vi kan inte nog poängtera vikten av att ha en blogg knuten till sitt företag.

  • Fler besökare betyder fler potentiella leads och kunder
  • Många inkommande länkar visar att webbplatsen är en auktoritet inom sin bransch och har därför större chans att listas högre i sökresultatet i sökmotorerna.
  • Fler indexerade sidor betyder en större kontaktyta hos sökmotorerna och en större chans att bli hittad av de som söker.

Behöver du hjälp med att starta upp en blogg knuten till din webbplats eller företag kan Skapa snabbt leverera en modern, lättadministrerad lösning som ger dig en chans att positionera dig i framkant hos sökmotorerna.

Hubspot.com

  • Administratör

Vi är en digital byrå som producerar webbplatser, appar, presentationer och sociala medier med innehåll som matchar era kunders behov. Våra skräddarsydda webbaserade system skapar bättre affärer för våra kunder varje dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *